B A D A L H A J I

Syaza Travel & Tours Sdn Bhd

Kenapa Pilih Perkhidmatan Badal Haji Kami?

March 28, 2024 fara 0 Comments

Syarikat Berdaftar – Syarikat Pengelola Umrah Yang Mempunyai Pengalaman Luas Serta Berdaftar Dengan MOTAC, LKU 0381, IATA, MATTA, BUMITRA, PAPUH Dan Mempunyai Sijil ISO 9001:2008
Pembadal Bertauliah – Pelaksana Upah Haji Dilakukan Oleh Permastautin Tetap Mekah, Pekerja Di Haramain, Warga Nusantara Di Mekah, Dan Pelajar Universiti Tempatan.
Servis Profesional – Servis Yang Pantas Dan Profesional. Penerima Anugerah “Outstanding Umrah and Hajj Award 2016″. Semua Urusan Direkodkan Dan Mempunyai Invois Serta Resit Pembayaran.
Harga Termurah – Harga Kami Paling Kompetitif Dipasaran Dengan Perkhidmatan Yang Terbaik Dan Profesional. Yang Pasti Harga Kami Tiada Caj Yang Tersembunyi
Bayaran Mudah – Proses Bayaran Ansuran Diterima Untuk Memudahkan Urusan Anda. Bayaran Pendahuluan RM500 semasa mendaftar dan baki bayaran sebelum bermulanya Musim Haji.
Perlaksanaan Terus – Kami Berurusan Terus Dengan Pembadal Yang Bertauliah Yang Kami Kenali. Tiada Orang Tengah Dalam Urusan Kami Demi Menjaga Intergriti Dan Ketelusan Ibadah.

leave a comment